Cartuse Canon tm-300

Vezi 2 fire de răspunsuri
 • Autor
  Mesaje
  • #10389
   Avatar
   Alex
   Participant

   Salutare!
   Cu cartusele reincarcabile, canon tm-300 printeaza la fel de bine? Am citit in cateva locuri ca e posibil sa afecteze capul de printare si nu stiu ce sa fac. Cu banii de 5 cartuse de 300 ml, cumpar 5 l de cerneala

  • #10401
   Sergiu
   Sergiu
   Keymaster

   Salut!
   Noi am folosit un TM 30 0cu cartuse refill si cerneala vrac din China. Nu am sesizat probleme majore, pe parcursul a cateva luni de zile de utilizare, dar la Canon, capul de imprimare este un consumabil, motiv pentru care este si atat de usor de inlocuit si la un pret foarte accesibil! Singura “problema” observata a fost pierderea rapida a preciziei la detalii mici, motiv pentru care am trecut la un Epson. In cazul nostru, a fost nevesara trecerea, pentru ca printam foarte foarte multe etichete mici, cu text mic, deci avem nevoie de detaliu foarte foarte bun.

   Pentru canvasu/foto sau orice alt tip de print, totul a fost perfect, fara niciun stres.  De mentionat faptul ca noi am luat cerneala pigment, nu DYE cum vine imprimanta. Am facut asta pentru ca acelasi cap este folosit si in imprimante cu pigment, iar rezistenta in timp a pigmentuluil este net superioara.

   Sper sa te ajute informatiile, toate cele bune!

    

  • #10402
   Avatar
   Alex
   Participant

   Am cumparat si eu acum 5 cartuse refill si cate 100 de ml de cerneala pigment. Pana acum am fost foarte multumit de Canon. Sper sa aiba rezultate bune si cu cerneala vrac.

   Multumesc pentru raspuns si mult spor in toate!

Vezi 2 fire de răspunsuri

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

Cartuse Canon tm-300
Pe site nostru, construit în wordpress, folosim cookies pentru a-ți îmbunătății experiența în timpul navigării. Continuân navigarea pe seraprint.ro, accepți din oficiu politica de protecție a datelor.
Citește mai multe
preloader