Despre pozitionarea imprimeelor pe haine

Vezi 1 fir de răspunsuri
 • Autor
  Mesaje
  • #7839
   Avatar
   qAvalon
   Participant

   Hello, again.
   De ceva timp am o complexitate legata de pozitionarea vinylului pe haine.
   Ce tehnici folositi pentru a centra materialul perfect pe haine. Eu personal masor tricoul si stabilesc 7cm de la guler in jos pentru a determina centrul apoi pun materialul, uneori trasez cu o creta mijlocul dar imi e frica ca nu mai pot sterge creta pentru ca am lipit materialul peste ea si nu am incredere.
   Voi cum aplicati materialul si cum stabiliti centrul tricoului fata-verso.

  • #7843
   Sergiu
   Sergiu
   Keymaster

   Noi masuram cam o palma intreaga de la guler pentru hainele mari si cam 4 degete de la guler pentru cele mici. Asta pentru a stabili distanta dintre guler si imprimeu, iar pentru a-l centra, la fel ne folosim de palme/degete si masuram o distanta egala de la ucsaturile laterale pana la marginile imprimeelor. E intr-adevar o metoda care devine mai simpla odata cu experienta. Poti folosi o rigla mica de 20cm pentru a face acelasi lucru; in loc de palme sa folosesti rigla pentru a masura. Daca folosesti creta, este creta pentru croitorie, care se sterge usor, deci iti poate fi de folos.

Vezi 1 fir de răspunsuri

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

Despre pozitionarea imprimeelor pe haine
Pe site nostru, construit în wordpress, folosim cookies pentru a-ți îmbunătății experiența în timpul navigării. Continuân navigarea pe seraprint.ro, accepți din oficiu politica de protecție a datelor.
Citește mai multe
preloader