Vezi 2 fire de răspunsuri
 • Autor
  Mesaje
  • #11350
   Avatar
   TooFast
   Participant

   Salut, am o mica problema ce nu reusesc sa gasesc un raspuns.

   Mi-a aparut pe una din folii, dupa o zi niste bule ciudate. Ati intalnit asa ceva?

    


  • #11351
   Sergiu
   Sergiu
   Keymaster

   Da, e ceva comun, relativ normal. Este umididatea inmagazinata in cerneala, poate reprezenta o coacere inainte de uscare, adica o coacere prea rapida. Este motivul pentru care se recomanda a se lasa printurile o vreme la uscat inainte de a fi pudrate si coapte. Patim si noi nu este neaparat o problema, dupa presare ( transfer) nu prea se observa, foarte rar se vad in in imprimeul aplicat, acele puncte ( trebuie sa stii ca-s acolo si sa le cauti ca sa le vezi).

   Monitorizeaza uminidatea din mediul in care lucrezi cu dtf-ul, vezi cat timp lasi printul la uscat inainte de pudrare si uscare, poate gasesti o corelare intre aceste variabile si gasesti conditiile optime pentru a reduce cat mai mult situatia aceasta.

   Dar repet: nu este ceva grav, rareori este ceva observabil pe imprimeul transferat pe textil!

    

   Multa bafta!

  • #11352
   Avatar
   TooFast
   Participant

   Da am postat si pe ceva grupuri pe facebook, lafel mi s-a spus ca nu s-ar vedea la presare insa nu pot vinde asa ceva. Umiditatea la mine este in general de 60%. Inca nu stiu exact cat timp sa le las la uscat pana sa la pudrez. Inca incerc sa gasesc niste timpi perfecti..

Vezi 2 fire de răspunsuri

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

dtf bule
Pe site nostru, construit în wordpress, folosim cookies pentru a-ți îmbunătății experiența în timpul navigării. Continuân navigarea pe seraprint.ro, accepți din oficiu politica de protecție a datelor.
Citește mai multe
preloader