DTF L1800, CISS lichid protectie

Vezi 3 fire de răspunsuri
 • Autor
  Mesaje
  • #11494
   Avatar
   matyi16
   Participant

   Salutare,

   Am un L1800 modificat la DTF (de mine), am gandit pentru o protectie mai buna sa-mi cumpar un CISS separat pentru lichid de protectie (momentan folosesc damberi incarcati cu lichid de protectie, dar se golesc foarte repede). Intrebarea mea cei care folositi un CISS separat cu lichid de protectie, la pornirea imprimantei cand capul de printare face calibrarea (ciclu full stanga<->dreapta), nu aveti probleme cu tevile de la CISS, nu se agata?

    

   Multumesc!

  • #11502
   Sergiu
   Sergiu
   Keymaster

   Cand pornesti imprimanta, o pornesti direct cu CISS-ul cu cerneala DTF,; nu o pornesti cu cel cu lichd de protectie. Daca il pornesti cu CISS-ul cu lichid de protectie, te incurca mai degraba furtunele si dam perii cu cerneala DTF, pentru ca trebuie sa ii tii in capat in stanga, astfel incat imprimanta sa isi poata face acea cursa completa.

  • #11505
   Avatar
   matyi16
   Participant

   Ah ok cred ca am inteles, deci cand inlocuiesti damperii o faci cu imprimanta pornita… deci pornesti imprimanta o lasi sa faca calibrarea dupa care pui damperii cu lichid de protectie sa dai 2-3 cleanunguri dupa care opresti printerul.
   Iar la punere in fuctiune, prima data inlocuiesti damberii (lichid de protectie la cele cu cerneala DTF),  dupa care pornesti printerul si dai 2-3 curatari inainte de print?

  • #11519
   Sergiu
   Sergiu
   Keymaster

   aproximativ, mai scriu odata mai detaliat :))

   Sa zicem ca iti incepi ziua si te apropii de imprimanta DTF ( L805/ L1800 sau similare): ea este oprita acum, deci este cu CISS-ul de curatare instalat. Nu pornesti imprimanta, ci prima data inlocuiesti damperii de la CISS-ul de curatare, cu damperii de cerneala DTF!

   Acum pornesti imprimanta, ea isi face ciclul de pornire cu acele “plimbari” si poti da pe urma head cleaning-urile.

   Apoi printezi linistit cat ai nevoie.

   Cand ai terminat de printat:

   Imprimanta este pornita, dar nu face nimic! Nu o opresti, pur si simplu inlocuiesti damperii cu cerneala DTF, si pui damperii de la CISS-ul de curatare! Acum dai cleaning-urile! dupa ce ai dat cleaning-urile, o poti opri.

Vezi 3 fire de răspunsuri

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

DTF L1800, CISS lichid protectie
Pe site nostru, construit în wordpress, folosim cookies pentru a-ți îmbunătății experiența în timpul navigării. Continuân navigarea pe seraprint.ro, accepți din oficiu politica de protecție a datelor.
Citește mai multe
preloader