Etichetat: 

Vezi 1 fir de răspunsuri
 • Autor
  Mesaje
  • #7770
   Avatar
   Marian
   Participant

   Salutare!
   Se pot face la voi, prin DTF, tipul de etichete printate la guler, pe interiorul tricoului? Cele care specifica ”Instructiunile de folosire ale tricoului”, logo, marime, etc.
   Multumesc frumos!
   PS. Am incercat sa va sun direct pe nr. de pe site si nu am reusit. Probabil v-am prins in filmari. Voiam sa va felicit personal pt tot ceea ce faceti si sa punem bazele unei posibile colaborari. 🙂

  • #7771
   Sergiu
   Sergiu
   Keymaster

   Salut!
   Multumim mult, apreciem!!!

   Da, se pot si am mai facut astfel de “etichete” . Este important doar de tinut cont de tesatura materialului in aceasta situatie. Acele inscriptii sunt cu text foarte mic, deci si tesatura materialului trebuie sa fie mica, pentru ca textul sa poata face priza buna. In general nu e stres, dar la unele polo-uri am sesizat doar ca e dificil cu text mic, pentru ca efectiv nu are unde sa se printa imprimeul cu o suprafata atat de mica. Asta e valabil si cand e vorba de vinyl, nu doar DTF.
   Dar per total se poate si putem colabora cu cel mai mare drag!

   Sa ne auzim cu bine si multa bafta pana una alta!!

   • #7777
    Joker
    Joker
    Participant

    Dar daca la text i se pune un fundal? Nu ar creste suprafata de contact?

    • #7779
     Avatar
     Marian
     Participant

     Cu siguranta ca ar creste, dar nu ar mai fi la fel de soft. Devine o folie. Dar la mine nu cred ca va fi problema. Eu nu printez decat pe tricouri normale cu densitate mare (de la 180g in sus) si pe hanorace (280g). Nu am nimic Polo in oferta.

Vezi 1 fir de răspunsuri

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

Etichete DTF
Pe site nostru, construit în wordpress, folosim cookies pentru a-ți îmbunătății experiența în timpul navigării. Continuân navigarea pe seraprint.ro, accepți din oficiu politica de protecție a datelor.
Citește mai multe
preloader