Hartie calc si laminare solvent

Vezi 1 fir de răspunsuri
 • Autor
  Mesaje
  • #10192
   Avatar
   itdoctor.ro
   Participant

   Buna. Am vazut in cateva clipuri hartie calc printat. Cele din care au fost facute plicuri pentru invitatii, si ca au fost printate cu cerneala pe acel canon vechi. Am sunat la rik si am intrebat care de la ei e printabila si au zis ca pe alea nu sta cerneala. Eu din clipuri am vazut ca acele plicuri semitransparente sunt din hartie calc. Eu m-am uitat la asta: rik.ro/hartie-calc-a4-65g-mp-30-coli-top-herlitz Care il folositi care sa fie si printabila?
   A doua intrebare. Pentru print pe solvent am acest kit : verla.ro/kit-digiprint-premium-folie-adeziva-alba-folie-adeziva-trasparenta . e una alba lucioasa si una transparent printabil pe solvent. Pentru laminarea lor ce folie pot sa folosesc? Am incercat cu rola de laminare de 70 microni dar ori nu se lipeste bine, ori se topeste si folia de print deci ceva de laminare pe rece imi trebuie. Ce pot folosii?
   Multumesc

  • #10193
   Avatar
   itdoctor.ro
   Participant
Vezi 1 fir de răspunsuri

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

Hartie calc si laminare solvent
Pe site nostru, construit în wordpress, folosim cookies pentru a-ți îmbunătății experiența în timpul navigării. Continuân navigarea pe seraprint.ro, accepți din oficiu politica de protecție a datelor.
Citește mai multe
preloader