Vezi 2 fire de răspunsuri
 • Autor
  Mesaje
  • #8616
   Andrei
   Andrei
   Participant

   Salutare tuturor!

   Sunt Andrei și scriu aici în încercarea de a o ajuta pe logodnica mea, are în gând să creeze invitații de nuntă și tot odată să le și printeze. Așa că am avea nevoie de sfaturi în privința unei imprimante, bugetul alocat pentru aceasta ar fi în jur de 150€, nu știu dacă bugetul este unul bun, tocmai de aceea m-am gândit să întreb aici. 😁

   Dacă se poate să lăsați și sfaturi în legătură cu materialele pe care ar trebui să le folosească (hârtie, carton, plicuri; recomandare de unde pot fi acționate).

   Mulțumim anticipat! 🙂

  • #8618
   Joker
   Joker
   Participant

   Eu pentru invitatii, felicitari, orice print mic folosesc un epson L850 cu cerneala pigment luat de la AMD, care e mai scump de 150 euro, in banii astia poate sa iei un l805 sh dar nu e recomandat, mai ales daca nu sti provenienta, cum a fost folosit si intretinuta, un cap de printare pleaca de la 600 de ron in sus etc. si folosesc hartie deja taiata la dimensiune, 13×18, A5, A4, deasemenea am si o masina de biguit, care te ajuta enorm la indoit.

  • #8632
   Andrei
   Andrei
   Participant

   Ok, mașină de biguit, notat!

   Nu aș merge pe ceva sh, dar acel L850 pare mult peste buget :)) Mulțumesc de răspuns, ori vom amâna până se strâng banii, ori poate vom găsi ceva de început ceva mai ieftin.

   • #8634
    Sergiu
    Sergiu
    Keymaster

    Poti merge si pe imprimante cu cerneala dye, pe baza de apa. Cele office in general sunt asa. Problema e ca in timp, se aptereaza mult culorile si nu vor mai arata bine deloc. Ideal e sa folosesti o imprimanta laser pt asa ceva. Dar avand in vedere ca 95% din invitatiile de nunta ajung la gunoi, e dificil de zis ce e mai ok si ce e suficient :))

    Pt invitatii se foloseste hartie groasa, de minim 250g in general, deci la asta trebuie sa fiti mai atenti, cand alegeti o imprimanta! Sa poata folosi hartie groasa si rigida.

    Deasemenea, atentie la hartie, este hartie dedeicata laser, care nu se poate imprima cu InkJet, dar cele InkJet in mare pare se pot printa pe laser. E de experimentat nitel cu combinatii de hartii si tehnici de printare, nu e neaparat “o reteta fixa”.

     

    O nisa pe care noi nu o abordam si tot primim cereri, e pentru infitatiile cu decupaje. Puteti studia si asta, stante de decupare de hartie, poate fi o treaba de diferentiere a produselor, pt ca nu multa lume face dinalea.

     

    Multa bafta!

Vezi 2 fire de răspunsuri

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

Invitații
Pe site nostru, construit în wordpress, folosim cookies pentru a-ți îmbunătății experiența în timpul navigării. Continuân navigarea pe seraprint.ro, accepți din oficiu politica de protecție a datelor.
Citește mai multe
preloader