Service Graphtec

Etichetat: , ,

 • Acest subiect are 1 răspuns, 2 opinii și a fost actualizat ultima dată acum 1 an de SergiuSergiu.
Vezi 1 fir de răspunsuri
 • Autor
  Mesaje
  • #9787
   Avatar
   Tania
   Participant

   Buna! De cateva zile am un bai cu Graphtec CE6000-40 Plus. Nu taie perfect marginile designului ca si in fisierul de cut, adica raman marginile “jagged”. Am atasat o poza, sper ca se vede cat de cat ok. Am incercat tot ce am gasit pe net ca e de facut in situatii de genul, de la modificare offset, la schimbat cutite, curatat holderul cutitului, la update software a programului de cut. Acuma e cat de cat mai ok dupa toate incercarile astea, dar tot de departe de cum taia inainte, adica perfect. Nu am reusit sa gasesc pe nimeni pe net care sa fac service la cutterele astea, daca cumva stiti pe cineva care se ocupa cu asta si mi-ati da un contact, as aprecia enorm. Multumesc anticipat

  • #9809
   Sergiu
   Sergiu
   Keymaster

   Mai poti incerca sa maresti valoarea la overcut si viteza mai mica, posibil sa ajute. Service nu stim cine face la  Graphtec din pacate, dar de la Compas noi am luat banda de teflon pentru acesta ( si doar acolo am gasit). E posibil sa aiba ei sau sa stie cine face service la ele.

   Tinem punii sa rezolvi!!!

    

Vezi 1 fir de răspunsuri

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

Service Graphtec
Pe site nostru, construit în wordpress, folosim cookies pentru a-ți îmbunătății experiența în timpul navigării. Continuân navigarea pe seraprint.ro, accepți din oficiu politica de protecție a datelor.
Citește mai multe
preloader