Tipuri de vinyl

Vezi 1 fir de răspunsuri
 • Autor
  Mesaje
  • #7745
   Avatar
   qAvalon
   Participant

   Hello, recent m-am apucat si eu de acest business dar am o mica dilema ce ma frustreaza. Vizualizam recent clipul dumneavoastra ” Am personalizat peste 100 de haine intr-o comanda “. Iar la inceputul clipului prezentati un material 3D.
   Daca se poate afla numele materialului si de unde poate fi comandat ar fi perfect. Thank you.
   And btw, lucrez cu orafol, apaspa, mactac dar nici macar unul nu are genul acesta de material. Or maybe i’m just stupid and don’t know the exact name of it.
   See ya 8)

  • #7746
   Sergiu
   Sergiu
   Keymaster

   Salut!
   Este vorba de Sisser Brick. Nu i-am spus niciodata numele pt ca voiam sa fie o chestie pt care “sa iti bati capul” daca vrei ceva interesant. Se gaseste foarte usor daca cauti pe google ” thick vinyl for clothes” sau ” 3d vinyl” sau chestii de genu’. Deci nimic dificil :))

   Se gaseste in 2 variante, de 600 si 1000 de microni, cam la orice distribuitor care are Sisser in portofoliu. Sunt tone de vinyl-uri speciale, cum ar fi cel de catifea, cel cu ” efect de spuna”, flock, care isi schimba culoarea in functie de temperatura samd.

   Dar trebuie experimentat cu fiecare, pentru ca se comporta tare diferit fata de cele clasice, se preseaza la alte temperaturi si presiuni … Dupa ce intelegi materialul e foarte misto; noi avem haine personalizate cu Brick de mai bine de 3 ani si rezista fara stres sau semne de degradare!

   Multa bafta la experimentat si personalizat!!

   Oh, si Bun venit pe forum!!

Vezi 1 fir de răspunsuri

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

Tipuri de vinyl
Pe site nostru, construit în wordpress, folosim cookies pentru a-ți îmbunătății experiența în timpul navigării. Continuân navigarea pe seraprint.ro, accepți din oficiu politica de protecție a datelor.
Citește mai multe
preloader