Alegerea potrivită a stickerelor si a etichetelor poate face diferența în rezultatul proiectului dvs. Stickerele de indoor se remarcă prin rezoluție înaltă și detalii precise, potrivite pentru spațiile interioare. Cu toate acestea, nu rezistă la intemperii și zgârieturi. Pe de altă parte, stickerele de outdoor, laminate sau nelaminate, sunt concepute să reziste în condiții extreme: soare, ploaie sau temperaturi variabile. Totuși, rezoluția printului este mai mică, ceea ce poate afecta vizibilitatea textului mic sau a detaliilor complexe. Alegerea depinde de utilizare; stickerele de indoor sunt potrivite pentru spații închise și proiecte cu detalii fine, în timp ce cele de outdoor sunt ideale pentru promovarea în aer liber, pe mașini sau panouri publicitare.

Stickere outdoor

Stickere pentru exterior, rezistente la intemperii!

Etichete adezive indoor

Adauga pe produsul tau eticheta perfecta, la o rezolutie mare cu detalii superbe!

Etichete transparente printate cu alb

Adauga detalii sau instructiuni, produsului tau, cu ajutorul unei etichete transparente, printate cu alb!

Etichete neadezive

Adauga detalii sau instructiuni, produsului tau, cu ajutorul unei etichete fara adeziv!

Etichete reinscriptibile

Pentru cand trebuie sa schimbi frecvent pretul sau alte detalii ale unui produs expus!

Pentru ce îți folosesc stickerele si etichetele?

Fie ca dorești să adaugi o etichetă direct pe produse, fie că dorești să le aplici pe raft, în vitrina frigorifică, pe masina, un geam din exterior, sau alt loc în care îți depozitezi / expui produsele, etichetele si stickerele sunt o metodă perfectă pentru a ține evidența acestora, afișarea de informații, brand-uirea acestora sau scoaterea lor în evidență!

Iți stăm cu drag la dispoziție în realizarea etichetelor sau a stickerelor, din carton sau mai subțiri din vinyl, rigide sau moi, tăiate pe contur sau sub forme regulate!

Stickerele pot fi de-asemenea înfoliate, mat sau lucios, pentru o rezistență crescută la intemperii și zgârieturi!