Etichete transparente cu alb: Eleganță, claritate și versatilitate la un singur loc.

Share

Pret: 40 lei / coala A3

Pe o coala A3 incap aproximativ 35 de etichete de 4x4cm, decupate pe contur. 

Conturul de decupare poate fi si neregulat, dupa forma etichetei!

Cazuri de Utilizare pentru Etichetele Transparente Printate cu Alb:

1. Branding de Produs Premium: Etichetele transparente printate cu alb oferă un aspect deosebit, potrivit pentru produsele de înaltă calitate. Acestea pot fi folosite pentru a crea un ambalaj aparte pentru produsele dvs., conferindu-le un aspect elegant și sofisticat.

2. Design de Etichete Atractiv: Aceste etichete sunt perfecte pentru evidențierea designului dvs. grafic sau logo-ului. Fie că le folosiți pe sticle de vin, cutii sau alte ambalaje, aceste etichete transparente cu alb adaugă un element vizual unic și atrăgător.

3. Siguranță Alimentară: Etichetele transparente printate cu alb pot fi utilizate pentru etichetarea produselor alimentare, datorită caracterului lor sigur pentru alimente. Acestea protejează designul și informațiile esențiale, păstrându-le ușor de citit.

4. Etichetarea Sticlelor de Băuturi: Pentru producătorii de băuturi alcoolice sau non-alcoolice, etichetele transparente cu alb adaugă un aspect rafinat sticlelor dvs. și permit culorile băuturii să strălucească prin sticlă, adăugând o notă de eleganță.

Avantaje ale Etichetelor Transparente Printate cu Alb:

1. Vizibilitate Clară: Cu substratul alb, textul și grafica devin ușor de citit, indiferent de culoarea suprafeței pe care sunt aplicate. Acest lucru asigură o vizibilitate clară și un impact vizual remarcabil.

2. Durabilitate și Rezistență la UV: Etichetele transparente printate cu alb sunt durabile și rezistente la razele UV, menținându-și calitatea și aspectul neliniștit chiar și în condiții de iluminare intensă.

Comparativ cu Etichetele Fără Substrat Alb:

În comparație cu etichetele transparente tradiționale, cele cu substrat alb oferă o soluție mai versatilă și ușor de citit. Etichetele fără substrat alb pot avea probleme de citibilitate și pot părea estompate pe fonduri colorate sau complexe. De asemenea, etichetele transparente cu alb permit un contrast mai bun și o evidențiere mai eficientă a designului și informațiilor dvs., adăugând un element de eleganță în același timp.

În concluzie, etichetele transparente printate cu alb reprezintă o alegere excelentă pentru a evidenția și promova produsele dvs. Acestea sunt potrivite pentru o gamă variată de aplicații, oferind un aspect atractiv, durabilitate și claritate. Cu ele, puteți fi sigur că produsele dvs. vor ieși în evidență și vor atrage atenția clienților.

Galerie cu etichete adezive printate cu alb realizate de noi

În această galerie regăsiți produse personalizate de către noi, atât cu design-urile noastre, cât și cu design-uri trimise de către clienți.

Ai întrebări?

Aici ai răspunsuri pentru cele mai des întâlnite întrebări. Dacă nu îți găsești întrebarea în lista de mai jos, te rugăm să ne contactezi.

Cum plasez o comandă?

Pentru mai detalii despre procesul de comandă, click aici.

Cum vă trimit design-ul?

Foarte simplu, ne trimiti un mail cu design-ul sau ne descrii ( tot pe mail) ceea ce doresti sa apara pe acestea, iar noi facem tot posibilul sa aducem la realitate ideea ta.