Shoppingul se face cu stil!

Fie că vrei să le faci cadou, fie că le faci pentru tine, sau echipa ta, sacoșele personalizate sunt întotdeauna o idee excelentă, iar noi suntem aici să te ajutăm.

Culoare Grosimea
materialului
Mânere * Preț cu
vinil clasic
* Preț cu
print DTF
Negru/Natural
130 gr / m²
~ 32cm
40 lei
50 lei
Natural (crem)
310 gr / m²
~ 32cm
50 lei
60 lei

* sacoșa este inclusă în preț

Fie că optezi pentru sacoșa subțire de 130gr, fie că optezi pentru cea groasă de 310gr, te rugăm ca în momentul în care dai comanda, să precizezi pe care o dorești! ^_^ 
Share

Cum arată sacoșa cu vinil clasic​?

Pentru personalizarea cu vinil clasic avem nevoie de fișiere vectoriale, iar personalizarea se poate face doar dacă e o singură culoare solidă* (fără gradient, detalii foarte mici -text mic sau linii subțiri- sau design-uri policromice).

Cum arată sacoșa cu print DTF​?

Pentru personalizarea cu DTF avem nevoie de fișiere vectoriale sau în format .PNG (fără fundal/cu fundal transparent). Personalizarea se poate face atât cu design-uri policromice**, cât și cu cele simple dar foarte detaliate (text mic sau linii subțiri).

*orice culoare, nu doar alb sau negru.
**multicolor, chiar fotografii

Sacoșe personalizate​ din colecția SeRa Print

Galerie de sacoșe​ personalizate

În această galerie regăsiți produse personalizate de către noi, atât cu design-urile noastre, cât și cu design-uri trimise de către clienți.

Ai întrebări?

Aici ai răspunsuri pentru cele mai des întâlnite întrebări. Dacă nu îți găsești întrebarea în lista de mai jos, te rugăm să ne contactezi.

Cum plasez o comandă?

Pentru mai detalii despre procesul de comandă, click aici.

Cum vă trimit design-ul?

Foarte simplu, ne trimiti un mail cu design-ul sau ne descrii ( tot pe mail) ceea ce doresti sa apara pe acestea, iar noi facem tot posibilul sa aducem la realitate ideea ta.