Fie că vrei să le faci cadou, fie că le faci pentru tine, sau echipa ta, tricourile personalizate sunt întotdeauna o idee excelentă, iar noi suntem aici să te ajutăm.

Imprimare Material Preț *
Față sau verso
Vinil clasic
55 lei
Față și verso
Vinil clasic
70 lei
Față sau verso
DTF / Ecosolvent / 3D
65 lei
Față și verso
DTF / Ecosolvent / 3D
80 lei

* tricoul este inclus în preț

Share

Pentru alte informații, sau pentru a plasa o comandă personalizată, te rugăm să ne contactezi.

Diferența dintre vinil clasic și DTF/Ecosolvent o poți vedea mai jos. Prin tehnica de personalizare cu DTF sau Ecosolvent se pot aplica și imagini (ex: cu celebrități sau peisaje etc.), iar prin cea cu vinil clasic se pot aplica doar texte / siluete.

Cum arată tricoul cu vinil clasic​?

Pentru personalizarea cu vinil clasic avem nevoie de fișiere vectoriale, iar personalizarea se poate face doar dacă e o singură culoare solidă* (fără gradient, detalii foarte mici -text mic sau linii subțiri- sau design-uri policromice).

Cum arată tricoul cu print DTF​?

Pentru personalizarea cu DTF avem nevoie de fișiere vectoriale sau în format .PNG (fără fundal/cu fundal transparent). Personalizarea se poate face atât cu design-uri policromice**, cât și cu cele simple dar foarte detaliate (text mic sau linii subțiri).

*orice culoare, nu doar alb sau negru.
**multicolor, chiar fotografii

Ai întrebări?

Aici ai răspunsuri pentru cele mai des întâlnite întrebări. Dacă nu îți găsești întrebarea în lista de mai jos, te rugăm să ne contactezi.

Cum plasez o comandă?

Pentru mai detalii despre procesul de comandă, click aici.

Cum vă trimit design-ul?

Foarte simplu, ne trimiti un mail cu design-ul sau ne descrii ( tot pe mail) ceea ce doresti sa apara pe acestea, iar noi facem tot posibilul sa aducem la realitate ideea ta. 

Tricouri personalizate​ din colecția SeRa Print

Tricouri pentru echipe de pescari.

Profesionisti sau amatori, meritati sa va afisati echipa pe niste tricouri personalizate, de buna calitate, prin care sa va diferentiati de toti ceilalti!

Galerie de tricouri personalizate

În această galerie regăsiți produse personalizate de către noi, atât cu design-urile noastre, cât și cu design-uri trimise de către clienți.