Ai nevoie de imprimee gata de presat pentru personalizare? Iti stam cu drag la dispozitie cu imprimee DTF de rezolutie si calitate mare. 

Rezolutia de printare este de 1440x1440p 

Noi testam aceste imprimee ( pe hainele pe care le purtam) de mai bine de un an, iar acestea se mentin perfect!

Print-ul DTF îți va duce personalizarea la următorul nivel, prin culori vibrante și rezolutie înaltă!

Dimensiune Preț / bucată * Descarca
A4 18cm X 28cm
20 lei
A3 27cm X 37cm
40 lei
18cm X 37cm
30 lei
Share

Pregateste-ti design-ul pentru print, simplu si rapid!

Suprafata totala de lucru este cea cea specificata in centimetri, la fiecare format! 

Aseaza in interiorul liniilor de ghidaj ceea ce doresti sa se printeze. La dimensiunea la care pui design-ul in fisier, la dimensiunea respectiva se va printa design-ul.

Trimite-ne pe mail sau transfer proiectul salvat in .png FĂRĂ FUNDAL și fără crop!

Impreuna cu acestea, avem nevoie de date livrare si facturare! Iti vom trimite o factura pe e-mail, pe care te rugam sa o achiti si sa ne trimiti confirmarea de plata.

Plata se face in avans!

La maxim 3 zile lucratoare de la confirmarea platii, comanda este pregatita pentru ridicare sau expediere.

Procedura de personalizare

Print-ul DTF (direct to film) este o tehnică de personalizare a textilelor printr-un transfer termic de înaltă calitate, culori vibrante și rezoluție înaltă!

Transferul lor pe suprafețe textile se face cu ajutorul unei prese termince dedicate acestui procedeu, după cum urmează:

  • Se așează textilul în presă și se pune print-ul DTF în locul dorit. Peste folia de DTF se pune o hârtie siliconată (sau hârtie de copt) deoarece folia DTF se poate lipi de platan. Se face o presare la temperatura de 130 de grade Celsius, timp de 15 secunde. Pe urmă textilul se scoate din presă și se lasă la răcit! Este foarte important ca acesta să se răcească complet! După ce s-a răcit, se îndepărtează folia suport (folia pe care s-a printat) de pe textil, și se mai presează încă o dată (cu folie siliconată peste imprimeu) timp de 10 secunde la aceeași temperatură. 
  • Pentru o rezistență crescută în timp a imprimeului, recomandăm spălarea acestuia la 30 de grade Celsius, cu haina întoarsă pe dos în timpul spălării.


Daca nu ai Photoshop instalat, foloseste gratuit versiunea OnLine de aici: https://www.photopea.com/

Sau poti direct folosi versiunea integrata in site, mai jos

Galerie de printuri DTF