Print DTF

Print-ul DTF îți va duce personalizarea la următorul nivel, prin culori vibrante și rezolutie înaltă!

Dimensiune Preț / bucată *
18cm X 28cm
20 lei
Share

Descarcă layout-ul pentru proiect Photoshop de aici.

Suprafata totala de lucru este cea  unui A4 ( 297x210mm), dar suprafata disponibila pentru print este cea dintre liniile de ghidaj, mai exact 280x180mm!

Aseaza in interiorul liniilor de ghidaj ceea ce doresti sa se printeze. La dimensiunea la care pui design-ul in fisier, la dimensiunea respectiva se va printa design-ul.

Trimite-ne pe mail sau transfer proiectul salvat in .png FĂRĂ FUNDAL și fără crop!

Print-ul DTF (direct to film) este o tehnică de personalizare a textilelor printr-un transfer termic de înaltă calitate, culori vibrante și rezoluție înaltă!
Acestea vin în format A4 cu sprafața maximă de printare de 18cm X 28cm. 

Transferul lor pe suprafețe textile se face cu ajutorul unei prese termince dedicate acestui procedeu, după cum urmează:

  • Se așează textilul în presă și se pune print-ul DTF în locul dorit. Peste folia de DTF se pune o hârtie siliconată (sau hârtie de copt) deoarece folia DTF se poate lipi de platan. Se face o presare la temperatura de 130 de grade Celsius, timp de 15 secunde. Pe urmă textilul se scoate din presă și se lasă la răcit! Este foarte important ca acesta să se răcească complet! După ce s-a răcit, se îndepărtează folia suport (folia pe care s-a printat) de pe textil, și se mai presează încă o dată (cu folie siliconată peste imprimeu) timp de 10 secunde la aceeași temperatură. 
  • Pentru o rezistență crescută în timp a imprimeului, recomandăm spălarea acestuia la 30 de grade Celsius, cu haina întoarsă pe dos în timpul spălării.

Daca nu ai Photoshop instalat, foloseste gratuit versiunea OnLine de aici: https://www.photopea.com/

Sau poti direct folosi versiunea integrata in site, mai jos

Galerie de printuri DTF

Autentificare

Ai uitat parola?

gdpr-image
Pe site nostru, construit în wordpress, folosim cookies pentru a-ți îmbunătății experiența în timpul navigării. Continuân navigarea pe seraprint.ro, accepți din oficiu politica de protecție a datelor.
Citește mai multe